Overzicht formules

Small group training

Sport je niet graag alleen maar ben je wel op zoek naar persoonlijke begeleiding? Aha! Dan zijn de small group trainings iets voor jou! We schotelen je de juiste variatie van oefeningen voor om sterker te worden. Je kan individueel aansluiten bij een groep, maar je mag natuurlijk ook vrienden, collega’s of je favoriete sportbuddy meepakken.

Onze groepslessen gaan door in de studio in Zevendonk (waar we zoveel mogelijk buiten sporten als het weer het toelaat!)

PRIJZEN
Vanaf 84€/maand

Bootcamps

Maak van die ‘stille Kempen’ maar de ‘sportieve Kempen’! Tijdens onze bootcamps sport je in een groep van 6 tot 15 personen in de openlucht op een terrein in jouw buurt. De reeksen zijn laagdrempelig, maar toch uitdagend. Ervaring niet vereist, fun verzekerd!

PRIJZEN
Vanaf 44€ per maand

Personal Training

Zit je met een drukke agenda of rotsvast uurrooster? Heb je nood aan persoonlijke begeleiding? Of sport je gewoon liever in je eentje (hallo, me-time!). Dan is Personal Training de ideale oplossing. Dat kan bij jou thuis of in onze studio’s in Zevendonk en Kasterlee of aan huis in Vorselaar.

 

PRIJZEN
vanaf 299€ per maand

Create your (better) self

Sporten allemaal goed en wel, maar wat met al de rest van je gezondheid?

Wat met mijn slaap, voeding, of stress en mijn welzijn? Hoe krijg ik dat sporten ingepland in mijn drukke (familie)agenda?

Create your (better) self is een 10 weken traject dat we voor een eerste keer lanceerden in het voorjaar van 2023.

Op 14 januari starten we opnieuw met dit traject!

We zorgen voor een combinatie van sport en 4 workshops! Zo pakken we ineens dat geheel-plaatje aan!

PRIJZEN
199€ voor 10 weken

Vragen of afspraak maken?

Elfje contacteren