Overzicht formules

Small group training

Sport je niet graag alleen maar ben je wel op zoek naar persoonlijke begeleiding? Aha! Dan zijn de small group trainings iets voor jou! We schotelen je de juiste variatie van oefeningen voor om sterker te worden. Je kan individueel aansluiten bij een groep, maar je mag natuurlijk ook vrienden, collega’s of je favoriete sportbuddy meepakken.

PRIJZEN
Vanaf 84€/maand

Bootcamps

Maak van die ‘stille Kempen’ maar de ‘sportieve Kempen’! Tijdens onze bootcamps sport je in een groep van 6 tot 15 personen in de openlucht op een terrein in jouw buurt. De reeksen zijn laagdrempelig, maar toch uitdagend. Ervaring niet vereist, fun verzekerd!

PRIJZEN
Vanaf 44€ per maand

Personal Training

Zit je met een drukke agenda of rotsvast uurrooster? Heb je nood aan persoonlijke begeleiding? Of sport je gewoon liever in je eentje (hallo, me-time!). Dan is Personal Training de ideale oplossing. Dat kan bij jou thuis of in onze studio in Kasterlee of aan huis in Vorselaar.

 

PRIJZEN
60€ per sessie

Pre- en postnatale training

Verwachten jullie een kindje of ben je al bevallen? Proficiat! Now what?

Een zwangerschap en bevalling zijn een serieuze uitdaging voor je lijf. Noem het gerust een topprestatie! Wanneer je lichaam hierop voorbereid is en je de juiste spieren en bewegingen traint, gaat dat toch net een beetje vlotter en heb je achteraf minder last van kwaaltjes. Hoera! Je krijgt sowieso 9 beurten bij de kine voorgeschreven (pré- en postnataal samen), wat een goed begin is, maar helaas niet voldoende om helemaal voorbereid te zijn en achteraf te herstellen.

PRIJZEN
60€ per sessie (personal training)

Vragen of afspraak maken?

Elfje contacteren