Bootcamps

Jezelf eens goed in het zweet werken kan deugd doen, maar er mag – nee, moet! – ook plezier gemaakt worden hè! Enter de Move Yourself Bootcamps.

Tijdens deze openlucht groepslessenreeks voor max. 15 personen werken we in samen aan kracht, lenigheid en conditie. Maar, altijd met een grote dosis fun!

En geen nood, elk niveau is welkom. Elke reeks bouwt rustig op en we passen oefeningen aan waar nodig. We willen je gewoon aan het bewegen krijgen. Én je met een grote smile naar huis sturen!

Schrijf in

Heel de Kempen aan het sporten!

Overzicht van de dagen en locaties:

Maandag in Turnhout 19u 20u Korfbalveld stadspark
Maandag in Olen 19u 20u TC Olen
Dinsdag in Noorderwijk 19u30 20u30 KLJ
Dinsdag in Schoten 20u Atletiekpiste park van Schoten
Dinsdag in Geel 19u 20u De Leunen (naast beachvolleybal)
Woensdag in Lille 19u Sportterrein Balsakker
Donderdag in Kasterlee 19u30 Grasveld achter ontmoetingscentrum
Donderdag in Zevendonk 19u TTV (tennis)
Zaterdag in Vosselaar 9u30 Diepvenneke, naast beachvolleybal

 

Ik doe mee!

Ik was al een tijdje op zoek om de fun in het sporten terug te vinden. Bij jullie is het altijd dikke fun, maar ook topbegeleiding, waardoor ik weet dat ik de oefeningen zeker juist doe!

* * * * *

Dit is de enige sport die ik al zo lang volhoudt en leuk blijf vinden! In het verleden heb ik al vanalles geprobeerd, maar na enkele maanden altijd afgehaakt. Dus dikke duim voor jullie!!

* * * * *

De coach is top, de oefeningen zijn leuk, afwisselend en goed en er heerst een zalig sfeertje! Ook fijn dat het altijd buiten is!

* * * * *

Bootcamps door ervaren coaches

Elke bootcamples gebeurt onder begeleiding van één van onze coaches. Eén voor één hebben ze de nodige ervaring en scholing om jou blessurevrij te laten bewegen! Misschien maak jij binnenkort kennis met:

  • Ann
  • Laure
  • Michelle
  • Yanna
  • Karen
  • Karolien
Schrijf in

Vragen of afspraak maken?

Elfje contacteren