Bootcamps

Jezelf eens goed in het zweet werken kan deugd doen, maar er mag – nee, moet! – ook plezier gemaakt worden hè! Enter de Move Yourself Bootcamps.

Tijdens deze openlucht groepslessen voor max. 15 personen werken we in samen aan kracht, lenigheid en conditie. Maar, altijd met een grote dosis fun!

En geen nood, elk niveau is welkom. Elke oefening kunnen we aanpassen waar nodig. We willen je gewoon aan het bewegen krijgen. Én je met een grote smile naar huis sturen!

Aanmelden Gratis Proefles     Overzicht Prijzen     Login

Heel de Kempen aan het sporten!

Overzicht van de dagen en locaties:

Maandag Zevendonk 20u Zevendonkplein
Woensdag Zevendonk 9u 19u Zevendonkplein
Donderdag Zevendonk 19u Zevendonkplein
Donderdag Vorselaar 19u De Dreef (naast sporthal)
Zaterdag Vosselaar 9u30 Diepvenneke, naast atletiekpiste

 

Aanmelden Gratis Proefles

Ik was al een tijdje op zoek om de fun in het sporten terug te vinden. Bij jullie is het altijd dikke fun, maar ook topbegeleiding, waardoor ik weet dat ik de oefeningen zeker juist doe!

* * * * *

Dit is de enige sport die ik al zo lang volhoudt en leuk blijf vinden! In het verleden heb ik al vanalles geprobeerd, maar na enkele maanden altijd afgehaakt. Dus dikke duim voor jullie!!

* * * * *

De coach is top, de oefeningen zijn leuk, afwisselend en goed en er heerst een zalig sfeertje! Ook fijn dat het altijd buiten is!

* * * * *

Bootcamps door ervaren coaches

Elke bootcamples gebeurt onder begeleiding van één van onze coaches. Eén voor één hebben ze de nodige ervaring en scholing om jou blessurevrij te laten bewegen! Misschien maak jij binnenkort kennis met:

  • Elfje
  • Alix
  • Femke
  • Daan
Aanmelden Gratis Proefles

Vragen of afspraak maken?

Elfje contacteren