Coaches

We zijn steeds op zoek naar nieuwe coaches om ons team te versterken!
Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op (vergeet je CV niet)!

Elfje Willemsen
Elfje Willemsen

Ik ben Elfje Willemsen en ik wil graag mijn grote passie voor sport met jullie delen. Al van kindsbeen af bepaalt sport mijn leven, met drie deelnames aan de Olympische Spelen als absoluut hoogtepunt. Al kwam dit geluk niet zomaar uit de lucht vallen. Ik heb hier hard voor gewerkt maar ik heb dit steeds met het grootste plezier gedaan. Omdat ik zo kan genieten van het sporten. En dat gevoel wil ik graag met je delen.

Op zich maakt het niet uit welke sport je beoefent, zolang je maar beweegt. Ik heb misschien het geluk dat ik bijna alles graag doe. Als kind was ik steeds bij één of andere sportclub aangesloten. Later specialiseerde ik me in atletiek, maar door een vervelende schouderblessure kwam ik als bij toeval in de bobsleesport terecht. Een nieuwe wereld ging voor mij open. En dat kan ook bij jou. Mocht je nog twijfelen, laat ons samen uitzoeken welke oefeningen je het best liggen, zodat je steeds met het nodige plezier en voldoening aan je gezondheid werkt.

Rob Krijnen
Rob Krijnen

Mijn naam is Rob Krijnen, 33 jaar en een actieve sporter. Ik ben opgegroeid met bewegen en trainen. Na 20 jaar competitie wielrennen heb ik stilaan de overstap gemaakt naar recreatieve triatlon. Fietsen, zwemmen en lopen combineer ik met Crossfit en daarbij probeer ik ook op een milde manier op mijn voeding te letten. Het belangrijkste voor mij is een gezonde levensstijl. Samen met een aantal vrienden, heb ik de vzw ‘White Cliffs of Malle’ opgestart, een sportvereniging waar samen sporten centraal staat.

Sinds enkele jaren ben ik ook coach bij Crossfit Malle, en geef ik groepslessen die betrekking hebben op zowel spieropbouw als conditie. Het geeft me enorm veel voldoening om mensen te coachen en te motiveren, waardoor ik heb besloten om er mijn vast beroep van te maken. Ik heb hiervoor een opleiding ‘Functional Training’ gevolgd en probeer mezelf constant bij te scholen om met zoveel mogelijk kennis te kunnen coachen.

Het is niet altijd simpel om de kracht, doorzettingsvermogen, volharding en karakter op elk moment te hebben en/of te behouden. Ik wil daarom degene zijn die mensen helpt een stap dichter bij hun doelen te brengen. Ik ben er 100% van overtuigd dat iedereen kan verbeteren door de juiste manier van trainen en bewegen.

Vragen of afspraak maken?

Elfje contacteren