Coaches

We zoeken steeds nog naar enthousiaste bootcamp-coaches! Heb jij zin om een toffe groep sporters vol goesting en met heel veel plezier in beweging te krijgen in de Kempen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Stuur me gerust een bericht!

Elfje Willemsen
Elfje Willemsen

Ik ben Elfje Willemsen en ik wil graag mijn grote passie voor sport met jullie delen. Al van kindsbeen af bepaalt sport mijn leven, met drie deelnames aan de Olympische Spelen als absoluut hoogtepunt. Al kwam dit geluk niet zomaar uit de lucht vallen. Ik heb hier hard voor gewerkt maar ik heb dit steeds met het grootste plezier gedaan. Omdat ik zo kan genieten van het sporten. En dat gevoel wil ik graag met je delen.

Op zich maakt het niet uit welke sport je beoefent, zolang je maar beweegt. Ik heb misschien het geluk dat ik bijna alles graag doe. Als kind was ik steeds bij één of andere sportclub aangesloten. Later specialiseerde ik me in atletiek, maar door een vervelende schouderblessure kwam ik als bij toeval in de bobsleesport terecht. Een nieuwe wereld ging voor mij open. En dat kan ook bij jou. Mocht je nog twijfelen, laat ons samen uitzoeken wat je het best ligt, zodat je steeds met het nodige plezier en voldoening aan je gezondheid werkt.

Kayleigh Goovaerts
Kayleigh Goovaerts

Hey! Ik ben Kayleigh, een sportliefhebber in hart en nieren. Van jongs af aan ben ik een fervente sporter. Zo kan ik mij volledig laten gaan in het lopen, verschillende balsporten, surfen en zoveel meer. Naast mijn rol als coach bij Move Yourself vind je me ook dagelijks terug in de turnzaal en in het zwembad waar ik les geef aan kinderen. Ik heb dus met andere woorden van mijn passie mijn beroep kunnen maken.

Als coach is het mijn doel jou te motiveren en te ondersteunen bij het waarmaken van jouw persoonlijke doelen. Mijn positiviteit, doorzettingsvermogen en gedrevenheid voor bewegen breng ik maar al te graag over op anderen. Ik kijk er alvast naar uit om samen grenzen te verleggen en een geweldig sportavontuur te beleven!’

Arne Geysen
Arne Geysen

Ik ben Arne, goedlachs, sportief en altijd super enthousiast!
Na mijn secundair onderwijs sport, ben ik in 2019 afgestudeerd als bewegingsdeskundige in de Bachelor sport en bewegen.
Sporten en bewegen vormt de rode draad door mijn leven. Wanneer ik niet aan het werk ben als coach, kan je me vol energie terugvinden op het voetbalveld!
Met veel enthousiasme deel ik mijn passie voor het sporten en bewegen met zoveel mogelijk mensen. Plezier en toegankelijkheid zijn 2 peilers die centraal staan in mijn lessen, gecombineerd met een goede babbel.

Motto: “fun is the beginning of everything!”

Tot snel!

Coach Arne

Debby Gabriëls
Debby Gabriëls

Ik ben Debby, gepassioneerd door sport, voornamelijk duursport (marathon, duatlon, triatlon). Na een jarenlange carrière binnen de sociale sector maakte ik een ommezwaai en schoolde me bij tot personal coach. Ik combineer deze job met die van fotograaf. En zo maakte ik van mijn twee passies mijn beroep.
In de zomermaanden kan je me samen met vriend en twee honden terugvinden in Logje, Slovenië, waar we trachten een mini-camping uit te grond te stampen en waar ik actieve reizen uitstippel. Inderdaad, een hele boterham…

Als coach straal ik rust uit maar vind ik het ook belangrijk mensen uit te dagen. Daarbij let ik vooral op een juiste houding, die glimlach op jullie gezicht, maar natuurlijk ook de zweetdruppels die er af en toe mogen afvliegen! Verder zijn snel schakelen en op maat werken van groot belang. Met volle overtuiging draag ik mijn passie en plezier voor sporten en bewegen over aan jullie!

Vragen of afspraak maken?

Elfje contacteren