Coaches

We zoeken steeds nog naar enthousiaste coaches! Heb jij zin om een toffe groep sporters vol goesting en met heel veel plezier in beweging te krijgen in de Kempen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Stuur me gerust een bericht!

Elfje Willemsen
Elfje Willemsen

Met 3 deelnames aan de Olympische Spelen op mijn teller, mag je wel zeggen dat sport écht mijn ding is. Maar denk nu niet dat ik zomaar als atlete op de wereld ben gezet en meteen een olympische selectie op zak had … (was ’t maar waar!). Maar, ik heb nooit tegen mijn goesting gesport. Ik geniet van bewegen! En sinds mijn sportpensioen, vooral van het sociale tijdens (en na) het sporten!

In mijn topsportcarrière heb ik helaas met heel wat blessures te maken gekregen. Ik besef dus maar al te goed hoe zoiets je sportplezier kan vergallen. Bij Move Yourself ligt de nadruk dan ook heel sterk op het voorkomen van die vervelende kwalen.

Oh ja, ik zit dus écht niet graag stil. Het mag vooruitgaan! En omdat ook de sportwereld nooit stilstaat, blijf ik me bijscholen om jou de beste begeleiding te kunnen bieden.

Ik smijt er meteen nog een cliché achteraan: bewegen is belangrijk. Ik zou zelfs durven zeggen van levensbelang. Niet alleen voor je lichaam, maar ook om je kop leeg te maken. Redenen genoeg om er stevig in te vliegen dus! Maak vandaag dus nog een afspraak en … Move Yourself!

Femke
Femke

Femke is onze diëtiste en sportcoach!

Heel snel stelt ze zich hier verder voor!

Arne Geysen
Arne Geysen

Ik ben Arne, goedlachs, sportief en altijd super enthousiast!
Na mijn secundair onderwijs sport, ben ik in 2019 afgestudeerd als bewegingsdeskundige in de Bachelor sport en bewegen.
Sporten en bewegen vormt de rode draad door mijn leven. Wanneer ik niet aan het werk ben als coach, kan je me vol energie terugvinden op het voetbalveld!
Met veel enthousiasme deel ik mijn passie voor het sporten en bewegen met zoveel mogelijk mensen. Plezier en toegankelijkheid zijn 2 peilers die centraal staan in mijn lessen, gecombineerd met een goede babbel.

Motto: “fun is the beginning of everything!”

Tot snel!

Coach Arne

Vragen of afspraak maken?

Elfje contacteren