Formules

Move Yourself biedt elke doelgroep een aangepast programma aan. Maak alvast de keuze die het beste bij je past. Een volledige traject geeft het beste resultaat na elf weken, met per week minstens één persoonlijke training van een uur en één of twee trainingen op eigen initiatief met aangepast schema.

Online coaching kan ook. We maken één persoonlijke afspraak per maand en verder train je met een wekelijks individueel schema.

Elke doelgroep heeft haar specifieke behoeftes. Daarom werk ik met de Functional Training methode, waarbij we die spiergroepen trainen die je het meest nodig hebt. Wil je langer en verder kunnen fietsen? Of wil je terug fit en gezond met je kleinkinderen spelen? Wij trainen in functie van je dagelijkse leven.

Al deze sessies kunnen in onze eigen studio’s in Kasterlee, Turnhout of Oostmalle, of bij je thuis.

Video bekijken

Ready, set, go

Beginnen is gemakkelijker dan je denkt. Ontdek hoe we te werk gaan en start meteen met een aantal handige tips

Video sluiten

Personal training

Heb je een drukke agenda of ben je weinig flexibel in je uurrooster? Dan is deze Personal Training iets voor jou. Ook voor mensen met weinig ervaring en nood aan persoonlijke begeleiding zijn deze sessies ideaal. Of misschien sport je gewoon liever in je eentje. Personal Training kan aan huis of in onze studio’s in Kasterlee, Turnhout of Oostmalle.

Afspraak maken

Duo training

Vind je alleen sporten toch maar niks maar heb je een partner-in-crime waarmee je graag wil sporten? Ken je een familielid, partner, vriend(in) of collega waarmee je wel wat sportieve quality time wil spenderen? Dan is Duo Training iets voor jullie. Een leuke workout, specifiek uitgewerkt voor jullie doelstellingen. We oefenen per twee, met enkel wat basismateriaal. Dit maakt de training heel persoonlijk en zo worden alle bewegingen perfect gecontroleerd. Iets voor jou?

Afspraak maken

Small group training

Deze sessies vinden plaats in groepen van drie tot zes personen. Dit maakt de training nog erg persoonlijk maar zorgt het groepsgevoel tevens voor een prima motivatie. Bovendien ligt het groepstarief per deelnemer lager dan bij een individueel traject. Ideaal dus voor familieleden, een vriendengroep of collega’s. Ook deze sessies bieden we aan zowel aan huis als in onze studio’s in Kasterlee, Turnhout en Oostmalle.

Afspraak maken

Bootcamps

Bootcamps zijn trainingen in groep van zeven tot twintig personen, altijd buiten. In een leuke workout combineren we conditie, kracht en lenigheid. De grote groep deelnemers werkt extra motiverend en maakt deze workouts echt leuk. Probeer ze zeker eens uit.

De nieuwe reeks bootcamps start op 4 november 2019.

  • Maandag om 19u en 20u in Turnhout
  • Dinsdag om 19u30 en 20u30 in Schoten
  • Dinsdag 20u in Noorderwijk
  • Donderdag om 19u en 20u in Kasterlee
  • Vrijdag 10u in Turnhout

Voor deze editie schrijf je in voor 9 lessen in Turnhout en Kasterlee (tem 2/1/2020), in Schoten en Noorderwijk gaat het om 7 lessen (tem 17/12). Halfweg instappen is helaas niet mogelijk. Maar we noteren graag je gegevens voor de volgende editie.

Afspraak maken

Sport voor bedrijven

Ziekteverzuim kost je onderneming handenvol geld. Daarom wil je als bedrijf kunnen rekenen op energieke en gezonde werknemers. Niet eenvoudig als je weet dat vele bedienen tot 70% van de dag achter een computer zitten. Daarnaast is ook discipline en mentale weerbaarheid belangrijk. Noodzakelijk in de sport maar evengoed een must in het bedrijfsleven. Ook daar werken we aan.

We maken voor jouw bedrijf een aangepast programma, volledig op maat van je medewerkers. De ideale boost om jouw doelstellingen én die van je firma te behalen.

Afspraak maken

Online coaching

Heb je wel de motivatie om te sporten, maar niet de juiste kennis om te weten wanneer je welke oefeningen het beste doet? Dan is online coaching iets voor jou! Per maand spreken we 1x af voor een personal training sessie en om alle oefeningen te overlopen en het schema duidelijk te maken, de rest van je trainingen doe je zelf waar je wil via onze eigen app. Niet zeker of je de oefeningen wel juist uitvoert? Geen probleem, feedback kan steeds via email of whatsapp!

Afspraak maken

Vragen of afspraak maken?

Elfje contacteren